Wengan - Ett annat liv än ditt

Alla inlägg under april 2012

Av Izabella - 10 april 2012 13:34

Känner just nu att jag skulle vilja ha en slappar dag till utan att göra ett skit men ner jag måste börja på uppgigten tills nästa vecka idag annars kommer jag ju aldrig kunna slappna av utan bara gå och tänka på de hela tiden.

Men annars kan jag nog ta och ha en slapp dag idag igen. Tänk de har redan gått en vecka på mitt påsklov och de är inte många dagar kvar nu. Gud va skönt de har varit att få vara ledig känns som om jag skulle vilja ha livstids ledigt bara kunna göra som man vill inte behäva gå upp tidigt för att gå till skolan och gå långa dagar i skolan och alla läxor man måste göra och alla prov man måste plugga till. Nej gud va skönt de skulle vara att få vara lediga varje dag. Fast nu när jag tänker efter så skulle nog de vara tråkigt i längde också. Men just skulle de vara jätte skönt 


Nej nu kommer jga inte på något mera att blogga om så vi hörs kankse senare  

Av Izabella - 9 april 2012 23:38

Kom i håg att ni kan följa mig på twitter och instagram oxå

 
Av Izabella - 9 april 2012 22:15

Ja de blev som jag sa för några timmar sedan. Jag hade en lite slapp dag idag. Fast jaglåg inte i sängen och mös utan jag var uppe och kollade på tv blev faktiskt oxå att hoppa några minuter på stundsmattan. Men annars ha jag f*n inte gjort mera än att slappa, kollat tv och settat vid datorn. Imon kan jag lova att då ska jag inte ta de så lungt för jag har ju en grej som jag måste göra innan onsdag/torsdag nästa vecka och jag vill bli klar med den så fort som möjligt för pang säger de och sen är de ondag/torsdag nästa vecka och då vill jag gärna ha de helt klart för mig.

Nej men nu ska jag väl sluta tänka på de där jobbiga och istället tänka på de långa sköna immarna jag har framför mig med sömn. Vet inte varför men jag ÄLSKAR att sova. jag längtat ibland tills de blir kväll och jag får krypa ner under de varma sköna täcket och bara få sova. Så jag tror jag ska ta och göra de nu och sen så får vi kanske höras imorgon igen  ( nej men gud va fånigt de lät men men bjuder på mig själv ibland) och då kanske jag har kommit på om de är något mera jag ska göra än de jag vet just nu.


SOV GOTT alla bloggläsare

 

Av Izabella - 9 april 2012 13:14

DAGENS OUTFITKör på denna mysiga outfit idag, känns som en passande klädsel till min mys dag

 
Av Izabella - 9 april 2012 12:23

Hej hej!

Nu har jag typ precis vaknat kan man säga jag har typ bara gått och och ätit lite brunch fast jag var inte ett duggg hungrig. Men man måste äta ju.

Och nu har jag gått ner till min igen och satt mig här och börjat blogga lite. Så egentligen skulle jag väl ha skrivit att jag varit vaken i en halvtimma stället för att skriva att jag nyss vaknat men men.


Ja undra var denna Annandag Påsk ska bjuda på??

Har ingen anning vad för mågonting jag ska göra kanske blir att ha en lite slapp dag och bara ligga i sängen och inte göra någonting  hahahahaha kanske inte de roligaste valet men de kommer vara hur skönt och mysigt som helst att göra de. 






Jag skrev ju ett inlägg igår kväll/natt om vart i sängen jag ligger beroende på om jag är hos mamma eller pappa och jag har funderat lite mera på de under natten och jag har upptäckt lite mera.

Kan skriva om vart jag ligger för er som inte vill/orkar skrolla ner och läsa:
När jag ligger i sängen hemmma oss mamma ligger jag alltid längt ut en decimeter från att ramla ner. Men sen när jag ska sova så rullar jag in mot mitten och kanske ibland lite mera mot väggen än i mitten. Men när jag ska ligga i sängen hos pappa ligger jag alltid längt in nästa så de känns som om jag skulle ligga på väggen för att jag ligger så långt in och där är de lika när jag ska sova också att jag ligger längts in mot väggen, kan kanske rulla ut lite när jag har somnat men annars ligger jag lika.
Och nu till de nya jag kom på
Jag lägger mig ALLTID nära kanten när jag vaknar spelar ingen roll om jag är hos mamma eller pappa. För så fort jag vaknarlägger jag mig så nära kanten de går och sen ligger jag på samma ställe tills de är dax att kliva upp. 
NI kanske inte märkte någon skilnad när de gäller vart i sängen jag ligger hos mamma men hos pappa blir de än stor förändring..



Nej men nu ska jag kanske ta och planera att göra något annat idag än att sitta här och skriva en hel novell om vart i sängen jag ligger hos mamma och pappa.


Hörs snart igen hoppas jag på 

Av Izabella - 9 april 2012 00:42

Nu kändes de lite som om jag bloggar hela iden men så kan de väl ändå inte vara?! Eller har min magkänsla rätt att de blev lite för mycket just nu?! Nej de tror jag inte eller framför allt hoppas jag inte på att de blir för mycket bloggning...
Men vad har jag skrivit idag... 



- Min påsk
- Jag bad er rösta på Johannas bild

- Skrev om min problem med vart jag ligger i sängen



Nej men de var inte så mycket så nu kör jag på med nästa lilla inlägg..


Jag har kommit på vart och hur jag skulle vilja bo när jag blir äldre..
Skulle vilja bor i ett stort (eller stort kanske de inte måste vara) och fint hus där man om man vill kan gå med skor inomhus  En knäpp dräm kanske men tänker er (ni som kan och vill) att få gå om kring i ett av sina många faorit par skor inne i huset och få känna sig lite extra fin även inne behöver inte tänka lika mycket på att stumporna ska passa ihop med byxorna och den övrig outfiten utan man kan ta på sig ett par hel fula strumpor utan och skämas för man får ha ett pa fina skor på sig som täcker stumporna. Ja så skulle jag vilja ha de när jg blir äldre, jag kanske inte kommer ha på mig skor varje dag och varja sekund men kanske för de mesta. Nej men nu får jag ta och sluta drömma mig bort om att gå med skor innomhus för nu måste jag sova även fast de är påsklov imon så måste man gå och lägga sig i ganska god tid.

Så nu säger jag GOD NATT min blogg läsere om de nu ör någon som sitter och läser detta just och som jag ska gå och sova snart. Och för er andra som kanske läser detta om några timmar när klockan har blivit dax att kliva upp så kan jag säga GOD MORGON mina blogg läser hoppas ni har sovit bra.

Ä förresten kollar nog in imon när jag vaknar iaf så skippa läsa allt skrunt om god morgon och sovit gott och allt annat skit jag har skrivit




Undra om man kan låsas att detta är en blid på mig när jag är trött och gäspar?! JA de kan de vara....   

Av Izabella - 9 april 2012 00:16

Har precis lagt mig ner i sängen för att kolla runt lite på datan och slås då av en konstig men sann tanke;

Varje gång jag lägger mig i sängen hos mamma, spelar ingen roll om de är för att sov eller lägger mig ner för att få ligga ner och kollar runt lite på datorn så lägger jag mig alltid längst ut så de knapp är en decimeter från att jag ska ramla ur. Men hemma pappa ligger jag jämt längt in så jag nästa ligger på väggen. Hahhaha fattar hur dumt de låte att jag nästa skulle ligga på väggen men de är sant jag ligger så långt in och så nära väggen att de ibland känns som min 120 säng är helt tom.

Jag måste ju helt enklt vara helt j*vla knäpp.


 



Hittade ingen bättre bild skulle egentligen vara en bild där jag ser frågande ut men de får bli den här bilden där jag försöker se chockad ut.

För viist kan man vara lite chockad över vart man ligger i sängen beronde på vilken säg de gandlar om.

Fast jag kan väl även tilläga att jag när jag väl ska sova rullar in lite mera på mitten när jag är hos mamma medans jag fortfarande ligger nästa på väggen hemma hos pappa

Av Izabella - 8 april 2012 23:58

Hej alla underbara läser jag tänkte att ni skulle få hjälpa till lite och få rösta på Johannas bild

Klicka här för att komma till bilden och rösta


Hoppas detta hjälper dig Johanna

Presentation


Mitt namn är Izabella jag är 19 år och här bloggar jag om nästan allt möjligt har inget speciellt jag bloggar om

Fråga mig

12 besvarade frågor

Instagram

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Omröstning

Hur ofta läser du min blogg?
 Flera gånger om dan
 En gång om dan
 Typ varannan dag
 4-5 gånger i veckan
 En gång i veckan
 En gång varannan månad
 Typ bara en gång i månaden
 Bara just för jag jag har tråkigt
 Sällan din blogg sugger ju
 De här är första gången

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Jag föddes för....


Ovido - Quiz & Flashcards